Cheaper.BG | Плевен | Почистване и пилинг на лице, оформяне на вежди, хидратираща маска с грейпфрут или маслини + масаж само за 16 лв. от салон за красота "Омния"!

Почистване и пилинг на лице, оформяне на вежди, хидратираща маска с грейпфрут или маслини + масаж само за 16 лв. от салон за красота "Омния"!

16.00 лв.
24.00 лв.
60%
40.00 лв.
3 ваучера
Почистване и пилинг на лице, оформяне на вежди, хидратираща маска с грейпфрут или маслини + масаж само за 16 лв. от салон за красота "Омния"!Почистване и пилинг на лице, оформяне на вежди, хидратираща маска с грейпфрут или маслини + масаж само за 16 лв. от салон за красота "Омния"!Почистване и пилинг на лице, оформяне на вежди, хидратираща маска с грейпфрут или маслини + масаж само за 16 лв. от салон за красота "Омния"!Почистване и пилинг на лице, оформяне на вежди, хидратираща маска с грейпфрут или маслини + масаж само за 16 лв. от салон за красота "Омния"!

За здрава и нежна кожа, лицето се нуждае от редовна грижа. 
А тя започва с почистване на кожата на лицето.

Нашата терапия с пилинг (шоколадов, бадемов, плодов, меден) ще направи кожата на лицето ви да изглежда перфектна. Хидратираща (с френско грозде и грейпфрут) или маска с маслина, ще допринесе за свежия и здрав вид на кожата.
Красиво оформените вежди придават изразителност на очите ви.
Получавате и масаж на лице с комбинация от масло от гроздови семена или кокос (антиоксидантни), масло от грейпфрут, масло от лимонова трева, масло от мента и бадемово масло – комбинацията от масла можете да изберете сами.

Условия по сделката:

  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
  • При закупуване на ваучер, може да получите 50 % отстъпка от всяка една друга процедура, която си изберете.
  • Ваучерът е валиден от 01.11.2011г до 30.11.2011г. и важи за 1 човек;
  • След закупуване на ваучера е необходимо да си резервирате предварително час на телефон: 0886 166 086 или 0878 137 720; 
  • Ваучерът НЕ важи извън посоченият период;
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно;
  • Снимката/ите илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките на предлаганата стока/услуга.
Салон за красота "Омния"
Адрес и контакти

Адрес: София, жк. Младост 2, бл. 218А, (зад ресторант "Мармо") 

телефон: 0878 137 720; 0886 166 086

Работно време: 10:30- 19:30 часа

Facebook – Омния салон за красота